N15

N15 –NORDIJSKO MRŠAVLJENJE

Što očekivati od 15 dana/treninga nordijskog hodanja?

Hodači!

Jeste li znali da 15 dana nordijskog hodanja  može rezultirati pravom transformacijom duha i tijela?  Uz dosljednost u planiranim aktivnostima i prehrani primijetit ćete ozbiljne rezultate za manje od mjesec dana!  Jeste li zainteresirani skinuti višak kg,  odnosno odjenuti novi konfekcijski broj?

Ovdje nije riječ o teškim treninzima s maksimalnim intenzitetom,  već se radi o stjecanju zdravih životnih navika i spoznaji o neophodnosti kretanja!  Naravno, ne može bez malo znoja.  Ali kontoliranog  znoja.

Treninzi pod stručnim vodstvom, nekoliko kilometara na dan, zdrava prehrana i “biti u dobroj formi i fit” je pristupačnije nego što većina ljudi misli!

N15 NORDIJSKO MRŠAVLJENJE specijalan je trenažni program baziran na aktivnostima nordijskog hodanja.  Sastoji se od 15 isprogramiranih treninga nordijskog hodanja u mjesec  dana.

Zašto takav program?

Zato jer je zbog svojih karakteristika nordijsko hodanje pogodno za razvoj snage i izdržljivosti, osobito gornjeg dijela tijela, djelujući tako na pravilno držanje.  Uključivanjem velikog broja mišića zbog uporabe štapova, troši se i puno veća količina energije (od 450 do 500 kCal  po satu aktivnosti) za razliku od normalnog hoda pri kojem se troši od 200 do 300 kCal .

Neka istraživanja pokazuju da je energetska potrošnja pri srednjoj brzini veća za 30 posto od normalnog hoda iste brzine, a ako se brzina nordijskog hodanja poveća, uz primjenu pravilne tehnike može se potrošiti i 45 posto kCal više.  Aktivacija srčanožilnog sustava je veća, pa se i srčana frekvencija poveća za 10 do 15 posto. Ta činjenica osobito je važna za osobe s povećanom tjelesnom masom koje mogu na takav način regulirati višak kilograma i smanjiti tjelesnu masu.

VJEŽBA ZA CIJELO TIJELO!

Što možete očekivati kroz naš program N21 NORDIJSKO MRŠAVLJENJE!

Odmah, već nakon prvog hodanja, vaše raspoloženje se znatno poboljšava! Osjetit ćete da činite nešto dobro za sebe i svoje tijelo!  Osjetit ćete kako možete prevladati sve prepreke i izazove. Hodanjem se jednostavno osjećate URAVNOTEŽENO I DOBRO!!

Nakon 3-4 dana hodanja:

osjećat ćete se “više fit”, odnosno pronaći ćete nešto dodatnog prostora u vašoj odjeći!

Nakon 7 dana hodanja:

događaju se stvarne promjene! Koristili ste tjelesnu mast kao energiju (sagorijevanje masti!) Mišići su više napeti! Također, primjetit ćete kako donosite i zdravije odluke u vrijeme obroka. To je MOĆ HODANJA!

Nakon 10 dana hodanja:

izgubili ste STVARNU tjelesnu mast! Već osjetni manjak tjelesne mase izgleda kao da ste već izgubili nekoliko kilograma! Pojavljuje se proporcionalnije tijelo!

Nakon 15.treninga nordijskog  hodanja:

smanjujete konfekcijski broj odjeće! Mišići su definiraniji, izgubljeni su centimetri struka, smanjila se tjelesna masa! Vaša energija je do neba! Svi  zdravstveni pokazatelji su poboljšani: krvni tlak, kolesterol, razina glukoze i još mnogo toga!

RASPORED  TRENINGA

Tjedno 4 treninga:

3 večernja termina – lokacija Bundek/Savski nasip: ponedjeljak, srijeda i petak u 18.30h (sastanak Bundek rampa, preko puta hotela Zagreb)

1 jutarnji termin – lokacija Park Maksimir: nedjelja 8.30h (sastanak na glavnom ulazu u park, iz maksimirske)

Program se održava u terminu: od 9. 9. – 6. 10. 2019.

  • članarina 800,00 KN

Javite se u klub nordijskog hodanja VITATHLON i pod stručnim vodstvom Hanija Haddada, profesora kineziologije, dugogodišnjeg hodača, te promotora i instruktora nordijskog hodanja krenite u svoju FIT avanturu!

Program se održava u 2 termina: travanj i svibanj! Zato požurite i rezervirajte svoje mjesto u N15 grupi.

Hodanje se odvija u manjim grupama, a broj polaznika je ograničen.

Javite se na vrijeme i rezervirajte svoje mjesto u jednoj od navedenih grupa.

I budite zdravi i fit!

plavi_prijavi_se_newsletter-300x114

*Komentiraj*