VITATHLON EXPRESS

Skinite višak kilograma i budite fit uz specijalan individualni program VITATHLON EXPRESS!

Uključite se u specijalan trenažni program prilagođen individualnim potrebama i sposobnostima !

Ciljevi: – smanjenje tjelesne mase i dolazak u dobru tjelesnu formu!

Lokacija i vrijeme treninga prema dogovoru. Uobičajene lokacije: Bundek, Jarun, Savski nasip, Park Maksimir. Moguće i druge lokacije a koje zadovoljavaju potrebe trenažnog programa.

 

 

 

 

 

VIŠE O PROGRAMU:

VITATHLON EXPRESS – individualno skidanje kilograma!

Što očekivati?

Jeste li znali da ciljanim, programiranih, kombiniranim i individualno prilagođenim aerobno-trenažnim aktivnostima  možete ostvariti pravu transformaciju duha i tijela? Istina … uz dosljednost u planiranim aktivnostima i prehrani, opazit ćete ozbiljne rezultate u vrlo kratkom periodu! Jeste li zainteresirani skinuti višak kilograma i dovesti se u optimalnu tjelesnu formu?

Ovdje nije riječ o teškim treninzima s maksimalnim intenzitetom, već se radi o stjecanju zdravih životnih navika i spoznaji o neophodnosti kretanja i vježbanja! OK, ne može bez malo znoja. Ali programiranog znoja.

Treninzi pod stručnim vodstvom profesora kineziologije Hanija Haddada, nekoliko kilometara na dan, zdrav prehrana…i “biti u dobroj formi i fit” je pristupačnije nego što većina ljudi misli!

VITATHLON EXPRESS specijalan je trenažni program baziran na različitim aerobnim i anaerobnim aktivnostima individualno dizajniranim.

Zašto takav program? Zato jer je zbog svojih karakteristika pogodan za razvoj snage, izdržljivosti i kondicije. Uključivanjem velikog broja mišića kroz specifične vježbe, troši se puno znatna količina energije (od 500 do 1000 kCal  po satu aktivnosti).

Program uključuje:

 1. Nordijsko hodanje (NAGLASAK!)
 2. Školu trčanja
 3. Power walking
 4. Step vježbe
 5. HIIT (set aerobnih vježbi)
 6. Hodanje uz brijeg
 7. Vježbe preskakivanja užeta
 8. Intervalni/kružni trening
 9. Stretching i specifične vježbe snage
 10. Dobru atmosferu i ugodno druženje… 🙂

Sadržaji i metodologija treninga kreira se nakon provedenog inicijalnog, individualnog testa motoričkih i funkcionalnih sposobnosti.

Tri oblika rada prema dogovoru:

 1. Individualni rad 1:1,
 2. Rad u paru (2 polaznika),
 3. Rad u grupi (3 – 5 polaznika)

Prijavite se, skinite kilograme.

I budite zdravi, lijepi i FIT!

Hani Haddad, mag. cin (voditelj društva)

Prijave na: