N21 PROGRAM

N21 PROGRAM –MRŠAVLJENJE UZ NORDIJSKO HODANJE 

Što očekivati u 21 dan nordijskog hodanja?

Hodači! 

Jeste li znali da 21 dan nordijskog hodanja  može rezultirati pravom transformacijom duha i tijela?  Uz dosljednost u planiranim aktivnostima i prehrani primijetit ćete ozbiljne rezultate za manje od mjesec dana!  Jeste li zainteresirani skinuti 6-10 kg, odnosno odjenuti novi konfekcijski broj?

Ovdje nije riječ o teškim treninzima s maksimalnim intenzitetom,  već se radi o stjecanju zdravih životnih navika i spoznaji o neophodnosti kretanja!  Naravno, ne može bez malo znoja. Ali kontoliranog znoja .

Treninzi pod stručnim vodstvom, nekoliko kilometara na dan, zdrava prehrana i “biti u dobroj formi i fit” je pristupačnije nego što većina ljudi misli! 

N21 NORDIJSKO MRŠAVLJENJE specijalan je trenažni program baziran na aktivnostima nordijskog hodanja. 

Sastoji se od 21 isprogramiranog treninga nordijskog hodanja u 5 tjedana (4 treninga tjedno).

Zašto takav program?

Zato jer je zbog svojih karakteristika nordijsko hodanje pogodno za razvoj snage i izdržljivosti, osobito gornjeg dijela tijela, djelujući tako na pravilno držanje.  Uključivanjem velikog broja mišića zbog uporabe štapova, troši se i puno veća količina energije (od 450 do 500 kCal po satu aktivnosti) za razliku od normalnog hoda pri kojem se troši od 200 do 300 kCal .

Neka istraživanja pokazuju da je energetska potrošnja pri srednjoj brzini veća za 30 posto od normalnog hoda iste brzine, a ako se brzina nordijskog hodanja poveća, uz primjenu pravilne tehnike može se potrošiti i 45 posto kCal više.  Aktivacija srčanožilnog sustava je veća, pa se i srčana frekvencija poveća za 10 do 15 posto. Ta činjenica osobito je važna za osobe s povećanom tjelesnom masom koje mogu na takav način regulirati višak kilograma i smanjiti tjelesnu masu.         

Što možete očekivati kroz naš program N21 NORDIJSKO MRŠAVLJENJE!

Odmah, već nakon prvog hodanja, vaše raspoloženje se znatno poboljšava! Osjetit ćete da činite nešto dobro za sebe i svoje tijelo!  Osjetit ćete kako možete prevladati sve prepreke i izazove. Hodanjem se jednostavno osjećate URAVNOTEŽENO I DOBRO!!

Nakon 3-4 dana hodanja: 

osjećat ćete se “više fit”, odnosno pronaći ćete nešto dodatnog prostora u vašoj odjeći! 

Nakon 7 dana hodanja: 

događaju se stvarne promjene! Koristili ste tjelesnu mast kao energiju (sagorijevanje masti!) Mišići su više napeti! Također, primjetit ćete kako donosite i zdravije odluke u vrijeme obroka. To je MOĆ HODANJA!

Nakon 14 dana hodanja:

izgubili ste STVARNU tjelesnu mast! 4 – 6 kilograma manjka tjelesne mase izgleda kao da ste već izgubili desetak kilograma! Pojavljuje se proporcionalnije tijelo!

Nakon 21 dana hodanja: 

smanjujete konfekcijski broj odjeće! Mišići su definiraniji, izgubljeni su centimetri struka, nestalo je 6-10 kilograma! Vaša energija je do neba! Svi  zdravstveni pokazatelji su poboljšani: krvni tlak, kolesterol, razina glukoze i još mnogo toga!

VJEŽBA ZA CIJELO TIJELO!

RASPORED  TRENINGA

Ukipno trajanje programa: 5 tjedana – 21 trening

Tjedno 4 treninga

Lokacija: Bundek/Savski nasip: ponedjeljak, utorak, četvrtak i petak u 18.30h (sastanak Bundek rampa, preko puta hotela Zagreb)

Cijena programa: 1.000,00 KN

Javite se u klub nordijskog hodanja VITATHLON i pod stručnim vodstvom Hanija Haddada, profesora kineziologije, dugogodišnjeg hodača, te promotora i instruktora nordijskog hodanja krenite u svoju FIT avanturu!

Program se održava u 2 termina: travanj i lipanj! Zato požurite i rezervirajte svoje mjesto u N21 grupi.

Hodanje se odvija u manjim grupama, a broj polaznika je ograničen.

Javite se na vrijeme i rezervirajte svoje mjesto u jednoj od navedenih grupa.

I budite zdravi i fit!

plavi_prijavi_se_newsletter-300x114

 

*Komentiraj*