ČLANSTVO UVJETI

1. Prihvaćanje članstva potpuno je slobodno.

2. Svi osobni podaci koriste se isključivo za bazu podataka, a isti su zaštićeni i prema pravilima Agencije za zaštitu osobnih podataka.

3. Članarina se plaća unaprijed, po važećem cjeniku, koji je istaknut na web stranicama Vitathlon društva za sportsku rekreaciju (u nastavku Vitathlona).

4. Povrat  izvršene uplate  nije moguć, niti je članstvo prenosivo na drugu osobu.

5. Za neiskorištene termine ne odobravamo povrat novca niti se isti mogu prenjeti na drugu osobu.

6. Član ima pravo korištenja aktivnosti na način, koji je odabrao prilikom upisa.

7. Član je suglasan da sportsku opremu i sportske rekvizite koristi na vlastitu odgovornost, kao i da na vlastitu odgovornost sudjeluje u bilo kojoj aktivnosti, tečaju, programu, osobnom treningu ili nekom drugom trenutno ili ubuduće dostupnom programu.

8. Član je suglasan da je svojevoljno pristupio aktivnostima u Vitathlonu i korištenju opreme i objekta pod pretpostavkom rizika od ozljeđivanja ili zadobivanja bilo kakvih bolesti ili zdravstvenih stanja proizašlih upotrebom aktivnosti Vitathlona, te moguće štete koja bi mu se mogla dogoditi.

9. Član je upoznat, da bi se trebao savjetovati sa njegovim liječnikom, te obaviti sistematski pregled, prije pristupanja korištenju usluga i aktivnosti Vitathlona.

10. Član je suglasan i upoznat sa činjenicom, da uposlenici i predstavnici Vitathlona nemaju iskustva u diagnosticiranju pregledu i tretiranju bilo kakvih medicinski stanja.

11. Član je suglasan da će se pridžavati svih pravila, odredbi i cjenika, koje je postavio Vitathlon, a koje je Vitathlon dužan istaknuti na web stranicama u vidu  cjenika, koji će propisati cijene i pravila korištenja.

12. Član je upoznat da Vitathlon ne odgovara za gubitak ili krađu osobnih osobnih stvari.

13. Vitathlon zadržava pravo da u bilo koje vrijeme promijeni satnicu rada, program ili uslugu, uslugu isključi iz programa ili promijeni cijenu usluge.

14. Osoblje Vitathlona, dužno je upoznati člana sa pravilnim korištenjem opreme, a na zahtjev člana stručna osoba će izraditi program korištenja opreme, kao i individualni program treninga za člana.

*Sva prava na Vitathlon klub rekreacije zadržava Sandra Haddad design j.d.o.o.

*Komentiraj*